Overslaan en naar de inhoud gaan
01 04

AZ Sint-Vincentius - Deinze

Inrichting Utility-rooms

AZ Sint-Vincentius rekende op de ervaring en kennis van De Laere Decor om de inrichting van de utility-rooms uit te voeren met oog voor veiligeheid, gezondheid en een goede planning. Alle medische lokalen werden voorzien van duurzame en anti-bacteriële materialen zoals brandwerende wand- en plafondbekleding, inox deurkaders en volkern meubelmaatwerk. 

Samenwerking verschillende partijen

De werken uitvoeren in een operationeel ziekenhuis vroeg om de nodige organisatie en strikte richtlijnen. De nauwe samenwerking tussen De Laere Decor, de architect, het bouwteam en de medische staf van AZ Sint-Vincentius zorgde voor een geslaagde oplevering. 

 

Highlights

  • Maatwerk meubilair in volkern uitgevoerd
  • Anti-bacteriële materialen
  • Inox deurkaders en brandwerende bekleding van Promatect
  • Gefaseerde uitvoering in operationeel ziekenhuis

Ook een project in gedachten?

Op zoek naar een droominterieur voor uw woning, kantoor of commercieel pand? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen. We gaan samen met u op zoek naar de beste uitwerking voor uw totaalinrichting.

Dien uw projectaanvraag in

of stel je vraag

Gerelateerde projecten

Bekijk alle projecten
brochure

Ontvang onze 
catalogus ter inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren!

Ontvang gratis onze inspiratiegids