Overslaan en naar de inhoud gaan

Koperen dynamiek

Het architectenbureau Five Am wou de gebogen straatgevel van Opti-Q te Menen naar binnen halen. Deze boog werd doorgetrokken in de winkel. Een bewuste keuze, de koperen uitvoering straalt een bepaalde dynamiek uit. Robuuste keramische tegels in combinatie met het delicate koper stralen energie en vrouwelijke elegantie uit. Achter de boog verschuilt zich een rustige gang vol brillen. Kuieren door de optiekzaak en brillen passen omgeven door spiegels en warme houten en koperen details. De meubels en tafels zijn unieke ontworpen stukken voor Opti-Q. Alles sluit perfect op elkaar aan.
 

Architecten

Highlights

  • Koperen boog als wand
  • Robuuste keramische tegels in combinatie met delicate koper

'Tot in de perfectie afgewerkt, opvallend en vrouwelijk, maar ook eenvoudig en praktisch.’

Ook een project in gedachten?

Op zoek naar een droominterieur voor uw woning, kantoor of commercieel pand? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen. We gaan samen met u op zoek naar de beste uitwerking voor uw totaalinrichting.

Dien uw projectaanvraag in

of stel je vraag

Gerelateerde projecten

Liu Jo - Nieuwpoort

Bekijk alle projecten
brochure

Ontvang onze 
catalogus ter inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren!

Ontvang gratis onze inspiratiegids