Overslaan en naar de inhoud gaan
01 04

Marriott Residence-inn - Gent

Luxehotel met hoogwaardige afwerking

Binnenwandelen bij het Marriott Residence-inn in Gent geeft je onmiddellijk een 'warme welkom'. Het hotel is gericht op langere verblijven en streeft ernaar zijn gasten een thuis gevoel te geven. Het maatmeubilair in het restaurant, inkomhal, fitnessruimte,... van dit luxe hotel werden door De Laere Decor aangepakt.

Het gebruik van hoogwaardige materialen in combinatie met de uiterst fijne afwerking resulteert in een luxueuze uitstraling. Centraal valt het barmeubel op met een werkblad in donkere steen met afgeronde hoeken. Dezelfde ronde vormen komen terug in de zitmeubels.  
Voor het gebruiksgemak is het maatmeubilair in laminaat afgewerkt met de anti-fingerprintlaag van Fenix. Eyecatcher zijn de spiegelende receptiemeubels die bovendien een extra ruimtelijk effect creëren. 
 

Timing

De grootste uitdaging in dit project was de krappe timing voor oplevering. Dit kon enkel gerealiseerd worden door de vlotte samenwerking en het vertrouwen tussen de architect en De Laere Decor. Alle voorontwerpen, getekend door het designteam van Ontwerpbureau Aedes, zijn in samenspraak met ons technisch team volledig op punt gesteld en conform de gewenste luxe standaard uitgevoerd. Dit is een ontegensprekelijke meerwaarde die reflecteert in de prachtige uitstraling van het meubilair.
 

Architecten

Highlights

  • Meubels in laminaat Vanca Fenix TM met anti-fingerprintlaag
  • Ronde zitmeubels in Maharam Double Triangles bekleding
  • Spiegelend oppervlak voor de receptiemeubels in Inox Poli
  • Topblad van het barmeubel in Dark Marquina Silky van Sapienstone
  • Mooi resultaat ondanks krappe timing

“ We knew timing was extreme but you made it happen! ”

- Aedes architects 

Vertrouwen van de architect

Architect Jeroen Van Hove van Aedes Architects had het volle vertrouwen in de vakkennis van De Laere Decor om het maatmeubilair uit te voeren. De architect gaf ons de vrijheid mee te werken aan de technische en esthetische uitwerking van de meubels. Dit resulteerde in een knap resultaat binnen de vooropgestelde timing.
 

Ook een project in gedachten?

Op zoek naar een droominterieur voor uw woning, kantoor of commercieel pand? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen. We gaan samen met u op zoek naar de beste uitwerking voor uw totaalinrichting.

Dien uw projectaanvraag in

of stel je vraag

Gerelateerde projecten

Bekijk alle projecten
brochure

Ontvang onze 
catalogus ter inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren!

Ontvang gratis onze inspiratiegids