Overslaan en naar de inhoud gaan

Fenix - Arpa

 

Mat, zacht en anti-vingerprint

Fenix van Arpa is een innovatief en esthetisch laminaat. Het laminaat is niet enkel mooi om naar te kijken, maar beschikt ook over enkele unieke eigenschappen. Door de lage reflectie van licht op het materiaal is het oppervlak extreem mat. Het laminaat voelt zacht aan en geeft vingerafdrukken geen kans. De platen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en metalen structuren. Het zwart is een echte topper in het gamma. Vingerafdrukken krijgen hier geen kans.

Het materiaal is daarnaast uiterst bestand tegen krassen, afschuring, hitte, zure oplosmiddelen en huishoudmiddelen. Bij zeer kleine oppervlakkige krasjes is thermische herstelling mogelijk door er éénvoudig op te wrijven met de vingers of de wonderspons. Grotere krassen kunnen met de warmte van een strijkijzer grotendeels verwijderd worden. Bekijk hiervoor zeker eerst het filmpje.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=81&v=82a_0sN9JCQ&feature=emb_logo

https://www.youtube.com/watch?v=orijh0RQseY&feature=emb_logo

Fenix oppervlakken hebben een niet-poreuze externe laag, waardoor het materiaal netjes blijft door middel van éénvoudige verzorging. Reinigen kan met lauw water en een licht alcoholisch reinigingsmiddel op een microvezeldoek. Hardnekkig vuil is te verwijderen met een wonderspons. Wanneer het laminaat sterk bevuild is met bijvoorbeeld vetten, kan de toplaag opnieuw hersteld worden met een ontvetter. Deze spuitbussen zijn te verkrijgen bij De Laere Decor en Vanca in Gullegem.