Overslaan en naar de inhoud gaan

One Campus

Het maatmeubilair van de verschillende zones, is slechts gedeeltelijk verbonden maar altijd afgestemd op de conceptuele lijnen van dit ronde gebouw en haar ruimtelijke binnenvolumes. Van ontvangstbalie met registration desks, via de werkruimte voor onthaalmedewerkers, de speed gates voor bezoekers met aansluiting tot waterpartij... Alles wordt door één slanke lijn gevormd. Die lijn wordt doorgetrokken door het gebruik van wit geolied eikfineer mixmatch gevoegd met de uitstraling van massief hout. 

De Laere Decor stond in voor de inrichting van het atrium met o.a. (deels zwevende) gipskarton wanden, akoestische plafonds, glazen wanden en borstweringen, integratie van beeldschermen in meubelgehelen, centrale coffeecorner, verhoogde vloer met parket afwerking, sanitaire wanden in laminaat.

Op de vijf kantoorverdiepingen installeerden wij de persoonlijke lockers voor de medewerkers alsook de koffiepunten en de kitchenettes. 

Een vlot verloop der werken, resulteerde in lovende woorden bij oplevering, en enkele kleinere projecten op de Barco site. 

Architecten

Highlights

  • Zwevend vijverterras
  • Multifunctioneel maatwerk
  • Grote driehoekige eiken vergadertafel
  • Maatmeubilair in het onthaal

Van alle aannemers die aan onze "One campus" meewerkten had De Laere Decor zéker de beste prijs/kwaliteitsverhouding

R. Smismans - toenmalig Facility manager Barco

Ook een project in gedachten?

Op zoek naar een droominterieur voor uw woning, kantoor of commercieel pand? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen. We gaan samen met u op zoek naar de beste uitwerking voor uw totaalinrichting.

Dien uw projectaanvraag in

of stel je vraag

Laat je overtuigen door deze kantoorinrichtingen op maat

Bekijk alle kantoorinrichtingen
brochure

Ontvang onze 
catalogus ter inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren!

Ontvang gratis onze inspiratiegids