Overslaan en naar de inhoud gaan
01 04

Decospan Treehouse - Menen

Architecturaal belevingscentrum

De "Treehouse" in Menen is het architecturale belevingscentrum van Decospan om te inspireren en creëren. 

Fineerhout wordt er in meer dan 150 varianten op een zeer leuke manier voorgesteld doordat het belevingscentrum zich op de bovenste verdieping bevindt en dat je het kan bereiken via een imposante trap. Je hebt het gevoel dat je in een boomhut aan het klauteren bent. Bij het betreden van de Treehouse wordt deze symbiose tussen mens en natuur al snel duidelijk. Dankzij domotica gestuurde screens en intelligente verlichting komen de samples in de binnentuin van echt mos letterlijk tot leven. Daarnaast komen ook tal van interessante, moderne interieurproducten aan bod zoals gietvloer en spanplafond. Van een klassieke "showroom" is dus in geen geval sprake.

Architecten

Highlights

  • Imposante trap

Ook een project in gedachten?

Op zoek naar een droominterieur voor uw woning, kantoor of commercieel pand? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen. We gaan samen met u op zoek naar de beste uitwerking voor uw totaalinrichting.

Dien uw projectaanvraag in

of stel je vraag

brochure

Ontvang onze 
catalogus ter inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren!

Ontvang gratis onze inspiratiegids