Overslaan en naar de inhoud gaan

Luchtig en strak landschapskantoor

Groep Denys is een veelgevraagde partner voor complexe bouwprojecten en infrastructuurwerken in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Een ideale match met De Laere Decor die ook steeds innoverend en vooruitstrevend uit de hoek wil komen. 

Hun kantoren in Wondelgem zijn een ontwerp van Crepain-Binst Architecten. De Laere Decor produceerde en plaatste het kantoormeubilair, de kitchenettes en het vast meubilair op 3 verdiepingen. Er werd gekozen voor onderhoudsvriendelijke materialen zoals wit laminaat en werkbladen in zwarte vinyl. Ondertussen zijn de kantoren 10 jaar in gebruik en zit Groep Denys niet stil. Ook voor hun vernieuwde en nieuwe ateliers en extra nieuw kantoorgebouw , mag De Laere Decor opnieuw het vast meubilair uitvoeren. 

Architecten

Highlights

  • Werkbladen in zwarte desktop van Forbo in combinatie me wit massief laminaat van Egger
  • Tapijt, geperforeerde akoestische plafonds en micro-geperforeerde kastdeuren zorgen voor geluidsabsorptie
  • Finishing soft touch

Ook een project in gedachten?

Op zoek naar een droominterieur voor uw woning, kantoor of commercieel pand? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen. We gaan samen met u op zoek naar de beste uitwerking voor uw totaalinrichting.

Dien uw projectaanvraag in

of stel je vraag

Werp een blik op deze kantoorinrichtingen op maat

Bekijk alle kantoorinrichtingen
brochure

Ontvang onze 
catalogus ter inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren!

Ontvang gratis onze inspiratiegids