Overslaan en naar de inhoud gaan
01 04

E-BO Enterprises - Ieper

Innovatieve en duurzame inrichting van nieuwe kantoren

Het hoofdkwartier van E-BO Enterprises is gevestigd in Ieper van waaruit E-BO zich richt op nationale en internationale markten. Hun team bestaat uit een 50 tal IT experts die samen de beste oplossing zoeken voor hun klanten: openbare diensten die instaan voor de publieke veiligheid zoals politiezones en brandweerzones, het ministerie van justitie en de windmolenparken. 

Een beloftevolle onderneming en ook als bedrijf genomineerd voor bedrijven die uitmunten in innovatie en duurzaamheid en dit werd ook het uitgangspunt voor de inrichting van hun nieuwe kantoren, perfect vertaald door interieurarchitect Steven Vercruysse. Akoestische spanplafonds zorgen voor de nodige rust en stilte in dit kantoor.

Ook een project in gedachten?

Op zoek naar een droominterieur voor uw woning, kantoor of commercieel pand? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen. We gaan samen met u op zoek naar de beste uitwerking voor uw totaalinrichting.

Dien uw projectaanvraag in

of stel je vraag

Laat je inspireren door deze kantoorinrichtingen op maat

Bekijk alle kantoorinrichtingen
brochure

Ontvang onze 
catalogus ter inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren!

Ontvang gratis onze inspiratiegids