Overslaan en naar de inhoud gaan
01 04

Kookboetiek Dupont - Zwevegem

Winkelconcept in nieuw jasje

Architectenbureau Theunynck-Knockaert ontwierp de nieuwe winkelinrichting en de bijhorende kantoren. De bouwheer vroeg extra aandacht voor mobiele, demonteerbare metalen presentatierekken, die als modulair systeem kunnen opgebouwd worden. De hoge afwerkingseisen met een warme uitstraling zijn representatief voor de waarden van het bedrijf.

Nieuw kleurenpallet

Kookboetiek Dupont kreeg een nieuw logo met bijhorend kleurenpallet. Eyecatchers zijn het keukenblok en de imposante infobalie met maatwerk tegels, afgestemd op de kleuren van de nieuwe grafische look. Ook de betonnen vloer in de winkelruimte speelt hier perfect op in. 

Rode draad doorheen het ontwerp is het gebruik van rubberwood, afgewerkt met matte vernis, voor o.a. de lattenwanden en houten raamwerk. Het keukenblok heeft een gewolkt inox werkblad met naadloze inwerking van de spoeltafel.

Architecten

Highlights

  • Maatwerk tegels in de huisstijlkleuren
  • Imposante infobalie
  • Lattenwerk voor de wanden in rubberwood, mat gevernist
  • Modulair systeem voor uitstalrekken

Ook een project in gedachten?

Op zoek naar een droominterieur voor uw woning, kantoor of commercieel pand? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen. We gaan samen met u op zoek naar de beste uitwerking voor uw totaalinrichting.

Dien uw projectaanvraag in

of stel je vraag

Laat je overtuigen door deze professionele winkelinrichtingen

Bekijk alle winkelinrichtingen
brochure

Ontvang onze 
catalogus ter inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren!

Ontvang gratis onze inspiratiegids