Overslaan en naar de inhoud gaan
01 04

Wijnen De Clerck - Heule

Van ontwerp tot uitvoering

Wijnen De Clerck zocht een partner voor het ontwerp en de uitvoering van hun wijnhandel in Heule bij Kortrijk. Het meubilair moest duurzaam zijn en makkelijk te onderhouden. Alle formaten van flessen moesten uitgestald worden én de winkel moest toegankelijk zijn voor winkelkarretjes. 
De Laere Decor luisterde van de bouwheer en kon hem bekoren met een mooie uitwerking volledig zoals hij in gedachten had.

Shop-in-shop

De duurdere wijnen staan geëtaleerd achter glazen wanden op metalen rekken op maat, zichtbaar vanuit de wijnhandel. De bezoeker betreedt het ‘wijnheiligdom’ via een grote glazen pivoterende deur. Op deze manier creëerden we een exclusieve shop-in-shop.
 

Duurzaam hout

Aangezien de bouwheer duurzame materialen wou, stelden wij Tilly-plaat in vurenhout voor.
Deze houtsoort werd zowel gebruikt voor het meubelmaatwerk als voor de industriële plafonds.
De open houten lamellen aan het plafond zorgen nu voor een huiselijke sfeer in de wijnhandel. De ledlijnen tussen de lamellen geven voldoende licht boven de wijnkasten.
De houten platen in vuren zijn geolied. Met de juiste onderhoudsproducten die wij meeleverden, kunnen ze deze meubels heel gemakkelijk reinigen.

Highlights

  • Exclusieve shop-in-shop
  • Duurzame materialen zoals Tilly-plaat vuren
  • Houten lamellen voor plafond met ledlijnen tussen de lamellen
  • Duurzaam en makkelijk in onderhoud

‘Jullie slaagden er perfect in onze wensen te vertalen met deze prachtige realisatie.’
Bert De Clerck
 

Ook een project in gedachten?

Op zoek naar een droominterieur voor uw woning, kantoor of commercieel pand? Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen. We gaan samen met u op zoek naar de beste uitwerking voor uw totaalinrichting.

Dien uw projectaanvraag in

of stel je vraag

Gerelateerde projecten

Bekijk alle projecten
brochure

Ontvang onze 
catalogus ter inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw volgend project? Vraag onze algemene inspiratie- en kantorengids vrijblijvend aan. Blader door al onze realisaties en krijg zo wat meer inzicht in onze werkwijze en service. Laat u inspireren!

Ontvang gratis onze inspiratiegids